пʼятниця, 18 грудня 2015 р.

По Україні з краю в край ходить Святий Миколай 


18 грудня до учнів ЗОШ №12  завітав Святий Миколай. Він привітав чемних, вихованих школярів зі святом та вручив їм подарунки, які зібрала громада м. Бучі Київської області та небайдужі учні, батьки, працівники школи.
Особливу увагу звернув Миколай на діточок, які тимчасово переїхали до Краматорська  із зони АТО, з багатодітних та малозабезпечених сімей.  
 Святий Миколай (Камєнєв Андрій), ведучі Реднікін Ярослав та Шашкова Олеся, вокалісти Капелька Анастасія та Павлова Анна змогли створити атмосферу свята, підняти дітям настрій.
            Не забув Святий Миколай про пацієнтів, які знаходяться на лікуванні в педіатричному відділенні ДТМО м. Краматорська. Разом зі своїми помічниками він приніс подарунки та улаштував свято для дітей.
      Від імені всіх школярів  та організаторів дійства завідувача бібліотеки Древелькової В.В. та працівника школи Шкурової О.П.  щиро дякуємо жителям м.Бучі, раднику губернатора Донецької області з культурних питань Потапчуку Максиму, учнівському колективу та співробітникам школи за  щире серце та батьківську любов.
      Наш Миколай бажає всім:
      І дорослим, і малим:
Будьте добрі й завжди щирі,
Живіть в злагоді і мирі.
Мамі й татку помагайте,
Менших ви не ображайте.
Хай добрий Ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
Країні нашій подарує.
Деталі тут:




Немає коментарів:

Дописати коментар