субота, 12 листопада 2016 р.

      Ми долучилися до "Кальміюсу"     


  У рамках Східноукраїнського мистецького проекту "Кальміюс"учні нашої школи взяли участь у віртуальній подорожі-грі за творчістю Лауреата Національної премії імені Т.Г.Шевченка  Володимира Григоровича Рутківського, яка відбулася у Центральній дитячііій бібліотеці ім. О.С. Пушкіна. Там вони зустрілися зі старшим науковим співробітником Інституту бібліографічних досліджень Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського, кандидатом історичних наук, дослідницею дитячої літератури  Наталією Марченко.
       Гостя захоплено розповідала про зустрічі з письменником Володимиром Рутківським, демонструвала рідкісні фотографії з особистого архіву письменника. 
       Наталя Марченко є автором-координатором інтернет-ресурсу «КЛЮЧ» (м. Київ) Що означає "КЛЮЧ"? Краща література юним читачам!Діти із захопленням переглянули цей сайт. Особливо сподобався розділ "Запитай у письменника", де читачі можуть написати листа письменнику, задати запитання і отримати на нього відповідь.



http://www.chl.kiev.ua/key

         На згадку про зустріч пані Наталя подарувала шкільній бібліотеці  книги Володимира Рутківського "Джури козака Швайки" та "Джури-характерники". 
            Ми щиро дякуємо за такий чудовий подарунок і бажаємо успіхів на ниві дослідження дитячої літератури!
  

Бажаємо приємної зустрічі з чудовими книгами!

Немає коментарів:

Дописати коментар