вівторок, 3 листопада 2020 р.

День української писемності та мови

        Це свято було встановлено Указом президента України від 6-го листопаду 1997-го № 1241/97 і відзначається щороку на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова.
        Ювілейний ХХ Радіодиктант національної єдності цього року відбудеться 9 листопада 2020 року о 9:00.

Трансляція відбудеться:

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. 
     Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.
      Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку   rd@ukr.radio. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть. 
      Для зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.
    Аби успішно написати радіодиктант, пропонуємо ознайомитися з навчально-методичним посібником В. Терещенка та А. Панченкова "Методика реалізацації  Українського правопису в новій редакції в закладах загальної середньої освіти". Це видання є в шкільній бібліотеці!

ЗАПРОШУЄМО КОРИСТУВАЧІВ  
РАЗОМ НАПИСАТИ РАДІОДИКТАН !

Немає коментарів:

Дописати коментар