середа, 27 березня 2019 р.


     Дмитрикова зіронька не гасне


          Учні нашої школи взяли участь в просвітницькому літературно-екскурсійному проекті "Дмитрикова бібліотека",  організованому Євгенією Пірог, письменницею, ініціатором Всеукраїнської ініціативи "Додай читання".
         "Дмитрикова бібліотека"- приватна вільна бібліотека, зібрана небайдужими українцями на підтримку Дмитрика, підлітка з важкою інвалідністю, що мешкав у селі Сергіївка Словянського району Донецької області. Мужність та патріотичність хлопчика ще за його життя визнані Національним рекордом України в номінації "Діти": у віці 13 років Дмитро став наймолодшим директором бібліотеки України. У грудні 2018р. хвороба спинила  злет та життя підлітка.. Приклад юного книголюба є невичерпним джерелом мотивації для всіх: школярів та дорослих, фізичні можливості котрих обмежує інвалідність.
          Ми оглянули мальовниче с. Сергіївку, побували в бібліотеці, якою керував Дмитрик. Разом з однокласниками хлопчика взяли участь у квесті "Дмитрикова зіронька". Переможців нагородили сертифікатами та цікавими книгами.
 всіх бажаючих відвідати Дмитрикову бібліотеку.

Сценарій квесту "Дмитрикова зіронька"


1 коментар:

  1. Надзвичайно вдячна школярам та педагогічному колективу за дієву підтримку проекта і кропітку виховну роботу з молоддю. Євгенія Пірог, письменниця, організатор Всеукраїнської ініціативи "Додай читання".

    ВідповістиВидалити